Joseph Prince | Gezondheid en heelheid door het Heilig Avondmaal

Artikelnummer: 372350
Gewicht: 0.093 kg
Bestel nu vooraf!
Joseph Prince
Gezondheid en heelheid door het Heilig Avondmaal
 
87 bladzijden, pocketboek
€ 5,00
ISBN 978-3-95933-350-4, Bestelnummer: 372350 (pocketboek)
Alle boeken zijn tevens als e-book beschikbaar op alle gangbare platforms.
ISBN 978-3-95933-351-1, Bestelnummer: 372351 (ebook)
Verschijningsdatum: 31 juli 2020
Formaat: 170x110x6
Gewicht: 93g

Misvattingen over het Heilig Avondmaal hebben veel christenen beroofd van een belangrijk door God gegeven kanaal voor genezing en gezondheid. Dit praktisch en opbouwend boekje legt de betekenis uit van de elementen van het Avondmaal: Jezus’ bloed voor vergeving van zonden en zijn Lichaam voor onze gezondheid. Dit boekje bespreekt waarom het zo belangrijk is om de tafel van de Heer niet te vermijden, maar er juist aan deel te nemen. Een noodzaak voor iedereen die Gods weg naar gezondheid en welzijn wil kennen.

JOSEPH PRINCE is een toonaangevende stem in de verkondiging van het evangelie van genade aan een hele nieuwe generatie gelovigen en leiders. Hij is de Senior Pastor van de New Creation Church, een levendige en dynamische gemeente in Singapore. Joseph is een veelgevraagde spreker op internationale conferenties en hij is auteur van o.a. Bestemd voor Overwinning, De kracht van juist geloven en Eet je weg naar leven en gezondheid. Joseph is gelukkig getrouwd met Wendy en ze hebben samen twee kinderen.

Wij gebruiken cookies voor het optimaliseren van de website, het tonen van gerichte advertenties en het verzamelen van statistieken.
Door onze website te gebruiken gaat u automatisch akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer over ons privacybeleid.