Joseph Prince | Pseudo-genade

Artikelnummer: 372358

De vijand wil dat je verslagen blijft. Ontmasker zijn plan!

Gewicht: 0.081 kg
Direct leverbaar.

Joseph Prince
Pseudo-genade
De vijand wil dat je verslagen blijft.
Ontmasker zijn plan!


93 pagina‘s, pocketboek
ISBN 978-3-95933-358-0, Bestelnummer: 372358 (pocketboek), € 7,00
ISBN 978-3-95933-359-7, Bestelnummer: 372359 (ebook), € 5,99
Verschijningsdatum: 1 maart 2021
Afmetingen: 170x110x6 mm
Gewicht: 95g

Als er namaak is, dan moet er ook echte en ware genade zijn
Echte genade verandert levens. Het redt en bevrijdt mensen. Het verbreekt banden en heeft de macht ons te helpen een overwinnend, God verheerlijkend leven te leiden.
Daarom heeft de vijand veel controverses en misvattingen over genade rondgestrooid. Hij gebruikt geruchten, pseudo-leringen en zelfs een kleine minderheid die het evangelie verkeerd gebruikt en door hun manier van leven fout weergeeft – alles in een poging gelovigen argwanend te maken over genade, door het een ‘gevaarlijke leer’ te noemen.
Ontdek in Pseudo-genade wat ware genade is en wat het niet is. Duik de Schrift in om de broodnodige antwoorden te vinden op vragen zoals:
•    Is genade iets om voor op je hoede te zijn?
•    Geeft genade mensen een vrijbrief om te zondigen?
•    Betekent genade dat iedereen automatisch is gered?
•    Betekent onder genade leven dat ik niet langer mijn zonden hoef te belijden?
•    Is heiligheid belangrijk onder genade?
Ontdek de kracht om niet langer verslagen te blijven. Ontdek het ware evangelie opnieuw en kom erachter wat leven onder genade werkelijk betekent.
Meer informatie over Joseph Prince en zijn boeken is te vinden op www.gracetoday.nl.

JOSEPH PRINCE is een toonaangevende stem in de verkondiging van het evangelie van genade aan een hele nieuwe generatie gelovigen en leiders. Hij is de Senior Pastor van de New Creation Church, een levendige en dynamische gemeente in Singapore. Joseph is een veelgevraagde spreker op internationale conferenties en hij is auteur van o.a. Bestemd voor Overwinning, De kracht van juist geloven en Eet je weg naar leven en gezondheid. Joseph is gelukkig getrouwd met Wendy en ze hebben samen twee kinderen.
Meer informatie over Joseph Prince en zijn boeken is te vinden op www.gracetoday.nl.


Wij gebruiken cookies voor het optimaliseren van de website, het tonen van gerichte advertenties en het verzamelen van statistieken.
Door onze website te gebruiken gaat u automatisch akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer over ons privacybeleid.