Joseph Prince | Geef me deze berg

Artikelnummer: 372368

Geloof; de weg van overleven naar voluit leven

Gewicht: 0.413 kg
Direct leverbaar.

Joseph Prince
Geef me deze berg
Geloof; de weg van overleven naar voluit leven

272 pagina‘s, paperback
ISBN 978-3-95933-368-9, Bestelnummer: 372368 (paperback), € 20,00
ISBN 978-3-95933-369-6, Bestelnummer: 372369 (ebook), € 10,99
Verschijningsdatum: 30 september 2021
Afmetingen: 140 x 215 x 17,5 mm
Gewicht: 431g

Soms brengt geloof jouw bergen in beweging
Soms brengt geloof jou in beweging om bergen te overwinnen
Dit is een boek – nee, een reisgids – over geloof
Echt, doorleefd en authentiek geloof
We hebben het over geloof in situaties waar het er echt op aankomt – in tijden van tegenspoed, teleurstelling, zorgen over de toekomst, en de schijnbaar onoverkomelijke problemen waarmee we non-stop worden geconfronteerd. Geloof gaat de moeilijkheden niet uit de weg, maar treedt elke berg tegemoet met zelfvertrouwen, vastberadenheid en veel genade – ongeacht wat voor berg het is.
Bovendien gaat dit boek over een goede God en Zijn vermogen om ons vast te houden, zelfs als ons geloof tekortschiet.
Verdiep je vier weken lang in het leven van Kaleb en andere inspirerende mannen en vrouwen uit de Bijbel. Ontdek de krachtige waarheden over Gods manier van geloven, waardoor je in je leven terrein gaat winnen en tot bloei komt.
De overdenkingen en vragen en interessante oefeningen in dit boek zullen je helpen om deze sleutels te herkennen en in je eigen leven toe te passen. Dan zul je veranderen van iemand die nauwelijks overleeft in iemand die volop bloeit!

JOSEPH PRINCE is een toonaangevende stem in de verkondiging van het evangelie van genade aan een hele nieuwe generatie gelovigen en leiders. Hij is de Senior Pastor van de New Creation Church, een levendige en dynamische gemeente in Singapore. De televisie-uitzendingen van Joseph Prince Ministries bereiken miljoenen mensen met het evangelie, in meer dan tweehonderd landen. Joseph is ook de auteur van o.a. Bestemd voor Overwinning, Onverdiende Gunst, De kracht van juist geloven, en hij is ook een veelgevraagd conferentiespreker. Hij is getrouwd met Wendy, met wie hij twee kinderen heeft.


Wij gebruiken cookies voor het optimaliseren van de website, het tonen van gerichte advertenties en het verzamelen van statistieken.
Door onze website te gebruiken gaat u automatisch akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer over ons privacybeleid.