Joseph Prince | Eet je weg naar leven en gezondheid

Artikelnummer: 372348

Ontsluit de kracht van het Heilig Avondmaal

Gewicht: 0.343 kg
Direct leverbaar.
Joseph Prince
Eet je weg naar leven en gezondheid
Ontsluit de kracht van het Heilig Avondmaal

272 pagina's
Paperback: ISBN 978-3-95933-348-1, Bestelnummer 372348, € 14,90
Alle boeken zijn tevens als e-book beschikbaar op alle gangbare platforms.
E-Book: ISBN 978-3-95933-349-8, Bestelnummer 372349, € 9,99
Release date: July 2020
Formaat: 210x145x16
Gewicht: 350g

Kom aan tafel en ontvang je genezing!
Door boeiend op de Bijbel gefundeerd onderwijs te geven, ontvouwt Joseph Prince een openbaring over het Heilig Avondmaal die nog nooit zo relevant is geweest als nu. Hij legt niet alleen uit waarom het Heilig Avondmaal Gods voorgeschreven weg is naar leven, gezondheid en genezing, maar beantwoordt ook veel gestelde vragen zoals:
  • Is het Gods wil om mij te genezen?
  • Straft God mij door lijden en ziekte?
  • Heb ik recht op de genezende kracht van het Avondmaal?
  • Wat moet ik doen als er niets lijkt te gebeuren?
In ‘Eet je weg naar leven en gezondheid’ leer je een God kennen die heel veel van je houdt. Zijn Zoon heeft betaald voor je genezing aan het kruis op Golgotha. Laat je bemoedigen door de geweldige getuigenissen waarin mensen beschrijven hoe ze genezing hebben ontvangen door een openbaring over het Heilig Avondmaal. Kom vol verwachting aan de tafel die de Heer al voor jou heeft gedekt.
Meer informatie over Joseph Prince en zijn boeken is te vinden op www.gracetoday.nl.

JOSEPH PRINCE is een toonaangevende stem in de verkondiging van het evangelie van genade aan een hele nieuwe generatie gelovigen en leiders. Hij is de Senior Pastor van de New Creation Church, een levendige en dynamische gemeente in Singapore. De televisie-uitzendingen van Joseph Prince Ministries bereiken miljoenen mensen met het evangelie, in meer dan tweehonderd landen. Joseph is ook de auteur van o.a. Bestemd voor Overwinning, Onverdiende Gunst, De kracht van juist geloven, en hij is ook een veelgevraagd conferentiespreker. Hij is getrouwd met Wendy, met wie hij twee kinderen heeft.

Wij gebruiken cookies voor het optimaliseren van de website, het tonen van gerichte advertenties en het verzamelen van statistieken.
Door onze website te gebruiken gaat u automatisch akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer over ons privacybeleid.