Joseph Prince | Bestemd voor Overwinning Devotional

Artikelnummer: 372364
Gewicht: 0.652 kg
Direct leverbaar.

Joseph Prince
Bestemd voor Overwinning DEVOTIONAL
Dagelijkse Overdenkingen – Leven vanuit de Overvloedige Genade van God

384 pagina's, Hardcover, € 25,00  
ISBN 978-3-95933-364-1, Bestelnummer: 372364 (Hardcover), € 25,00
ISBN 978-3-95933-365-8, Bestelnummer: 372365 (E-book), € 12,99
Verschijningsdatum: 2023-01-18
Formaat: 235x158x25
Gewicht: 652g

Bestemd voor Overwinning DEVOTIONAL
Dagelijkse Overdenkingen – Leven vanuit de Overvloedige Genade van God

In onze jachtige wereld, waar zoveel op ons afkomt en onze aandacht opeist, zegt Jezus ons dat er maar één ding nodig is: aan Zijn voeten zitten en Hem toestaan ons te bedienen door Zijn Woord.
Bestemd voor Overwinning - 365 overdenkingen zullen je daarbij helpen. Deze dagelijkse overdenkingen zullen je vestigen in de genade van God en de waarheden van het Nieuwe Verbond.
Je zult leren hoezeer Gods liefdevolle hart voor jou klopt en je zult steeds beter begrijpen dat Jezus Christus alles al voor je heeft volbracht. Elke overdenking behandelt praktische onderwerpen zoals wijsheid, genezing, voorziening en bescherming en het zal je geloof versterken.
Terwijl je deze overdenkingen leest en Zijn Woord in je opneemt, verwacht dan dat Gods verbazingwekkende liefde en geweldige genade je zal vervullen – voor een overwinnend leven, overvloeiend van zegeningen!

JOSEPH PRINCE is een toonaangevende stem in de verkondiging van het evangelie van genade aan een hele nieuwe generatie gelovigen en leiders. Hij is de Senior Pastor van de New Creation Church, een levendige en dynamische gemeente in Singapore. Joseph is een veelgevraagde spreker op internationale conferenties en hij is auteur van o.a. Bestemd voor Overwinning, De kracht van juist geloven en Eet je weg naar leven en gezondheid. Joseph is gelukkig getrouwd met Wendy en ze hebben samen twee kinderen.
Meer informatie over Joseph Prince en zijn boeken is te vinden op www.gracetoday.nl.Wij gebruiken cookies voor het optimaliseren van de website, het tonen van gerichte advertenties en het verzamelen van statistieken.
Door onze website te gebruiken gaat u automatisch akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer over ons privacybeleid.