Joseph Prince | Stop met negatieve gedachten

Artikelnummer: 372360

Overwin ontmoediging en depressie

Gewicht: 0.106 kg
Direct leverbaar.

Joseph Prince
Stop met negatieve gedachten
Overwin ontmoediging en depressie

123 pagina‘s, pocketboek
ISBN 978-3-95933-360-3, Bestelnummer: 372360 (pocketboek), € 7,00
ISBN 978-3-95933-361-0, Bestelnummer: 372361 (ebook), € 5,99
Verschijningsdatum: 1 maart 2021
Afmetingen: 170x110x6 mm
Gewicht: 106g

Gevangen in depressie?
Vind hoop en kracht om vrij te komen.

Door depressie kun je geblokkeerd raken en afbrekende leugens gaan geloven. Het kan je alle hoop ontnemen en de deur openzetten naar duistere, suïcidale gedachten. Als jij strijdt tegen overweldigende ontmoediging en wanhopig zoekt naar een reden om te leven, is dit boek voor jou geschreven.
Ontdek dat je niet alleen bent, dat er hulp voor je is en waarom je sterker uit het dal kunt komen. God houdt ontzettend veel van je en werkt op dit moment al achter de schermen om voor jou alle dingen mee te laten werken voor ten goede.
Vind in Stop met de negatieve gedachten praktische sleutels die je helpen vrij te komen van angst en wanhoop en leer waarheden die je kracht en hoop zullen geven. Kom en leer je Redder kennen die jouw hulp is en midden in de storm naar je toe komt. Geef niet op. De strijd is van de Heer en jouw overwinning wordt in Hem gevonden!

JOSEPH PRINCE is de Senior Pastor van de New Creation Church in Singapore en hij is auteur van verschillende bestsellers. Meer informatie over Joseph Prince en zijn boeken is te vinden op www.gracetoday.nl.


Wij gebruiken cookies voor het optimaliseren van de website, het tonen van gerichte advertenties en het verzamelen van statistieken.
Door onze website te gebruiken gaat u automatisch akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer over ons privacybeleid.